Από το 1990

Activlab MCT Oil (400ml)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
  • μοναδικό ενεργειακό συμπλήρωμα
  • προσφέρει ενεργειακή υποστήριξη για όλο το σώμα
  • είναι ιδανικό για κετό δίαιτες και δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων.
13,90 € 16,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Είναι μία υγιεινή εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό λάδι.
  • Είναι άγευστο, άοσμο και διαλύει εύκολα.
  • Προσφέρει δύναμη πριν την προπόνηση.
  • Ενεργειακή υποστήριξη για όλο το σώμα.
  • Ιδανικό για κετό δίαιτες και δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων.

Το MCT Oil από την Activlab είναι ένα μοναδικό ενεργειακό συμπλήρωματο οποίο αξίζει να το χρησιμοποιείτε πριν από την προπόνηση σας έτσι ώστε να σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια για να ολοκληρώσετε την κάθε μία άσκηση σας! Μπορείτε να το συνδυάσετε με καφέ για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Το MCT Oil από την Activlab βοηθάει στην απώλεια βάρους και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια μίας κέτο δίαιτας.

Το MCT Oil από την Activlab έχει πολλές θερμίδες, αλλά η ενεργειακή του αξία όμως σε αντίθεση με τους υδατάνθρακες απορροφάται άμεσα από το σώμα, δεν αποθηκεύεται ως λίπος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να καταναλωθεί από άτομα που ακολουθούν δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή και μία δίαιτα κέτο. Το MCT Oil από την Activlab είναι μία πηγή υγιών λιπαρών οξέων που υποστηρίζουν τη λειτουργία ολόκληρου του σώματος.

Λόγω των ιδιοτήτων του, το MCT Oil από την Activlab είναι ιδανικό για άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα όσον αφορά την απώλεια βάρους. Το MCT Oil είναι μία ιδανική πηγή ενέργειας η οποία έχει μία θερμογόνο δράση, πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος και βοηθά στην καύση του λίπους. Επιπλέον, κάνει το αίσθημα του κορεσμού να διαρκέσει πολύ περισσότερο και δεν θα χρειάζεται να τσιμπολογάτε ανάμεσα στα γεύματα.

Το MCT Oil από την Activlab θα παρέχει το σώμα σας με ενέργεια, αλλά είναι ουδέτερο για το στομάχι, που σημαίνει ότι δεν θα αισθανθείτε βαρύς κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το MCT Oil θα κάνει το σώμα σας να χρησιμοποιεί λιγότερο μυϊκό γλυκογόνο, πράγμα που σημαίνει ότι η αντοχή και η δύναμή σας θα αυξηθούν κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αν θέλετε πραγματικά να νιώσετε την ώθηση της ενέργειας, συνδυάστε το με τον καφέ σας. Είναι πραγματικά απλό - προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας MCT σε ένα φλιτζάνι καφέ και θα έχετε ενέργεια για όλη την ημέρα.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ