Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Activlab Lutein Extra 40 mg (30caps)

Activlab Lutein Extra 40 mg (30caps)

Το Lutein EXTRA από την Activlab Pharma είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με τη μορφή εύχρηστων μαλακών καψουλών SOFTGEL, που περιέχουν φυσική κρυσταλλική λουτεΐνη σε υψηλή δόση 40 mg. Το παρασκεύασμα έχει επίσης εμπλουτιστεί με ζεαξανθίνη.

Είναι ένα προϊόν που βελτιώνει την λειτουργία των οφθαλμών και την όραση, προστατεύοντάς τα μάτια από τις βλαβερές επιπτώσεις της ακτινοβολίας και άλλους αρνητικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η λουτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα συγκεντρώνεται στην περιοχής της ωχρά κηλίδας, η οποία είναι το μέρος του αμφιβληστροειδούς που είναι υπεύθυνο για την εστίαση και την κεντρική όραση. Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι σε θέση να συνθέσει μόνο του τη λουτεΐνη. Είναι απαραίτητο να υπάρχει επαρκής διατροφή ή να λαμβάνεται με τη μορφή συμπληρωμάτων.

Η συμπλήρωση της λουτεΐνης συνιστάται ιδιαίτερα για άτομα:

  • Εργάζονται σε χώρους με τεχνητό φως
  • Εργάζονται στον υπολογιστή
  • Βιώνουν αίσθημα κόπωσης στα μάτια
  • οδήγηγούν για πολλές ώρες
  • με μέση και μεγάλη ηλικία, που θέλουν να διατηρήσουν τα μάτια τους σε καλή κατάσταση

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

7,50 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ