Από το 1990

Activlab FireBlaster (20x12gr)

Φόρμουλα Pre-Workout (Σε Φακελάκια)
  • Αύξηση Δύναμης και Καύση Λίπους
  • Το Fireblaster είναι λιποδιαλύτης και προ-προπονητικό όλα σε ένα!
  • Αύξηση φλεβικότητας, αντοχής και λιποδιάλυση σε ενα σκεύασμα
  • Ηλεκτρολύτες για καλύτερη αναπλήρωση των υγρών
  • Αύξηση δύναμης

Επιλέξτε παραλλαγή:

19,50 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αύξηση Δύναμης και Καύση Λίπους

Θέλεις ενα σκεύασμα για πρίν την προπόνηση το οποίο να σε βοηθήσει να έχεις περισσότερη ενέργεια, αντοχή, δύναμη αλλα ταυτόχρονα να κάψει και το περιττό λίπος; Τότε έχουμε το κατάλληλο σκεύασμα για εσένα.

Δεν είναι άλλο απο το Fireblaster της Activlab

Το Fireblaster είναι λιποδιαλύτης και προ-προπονητικό όλα σε ένα! Περιέχει κετόνες βατόμουρου, β-αλανίνη, L-αργινίνη, L-τυροσίνη, εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού, καφεΐνη, βιταμίνες της ομάδας Β και ηλεκτρολύτες.Η β-αλανίνη είναι ένα συστατικό του διπεπτιδίου καρνοσίνης η οποία διατηρεί το ph των μυών σε φυσιολογικά επίπεδα κατα την άσκηση εμποδίζοντας την καταπόνηση τους. Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ που εκτελεί διάφορες βιοχημικές λειτουργίες μέσα στο σώμα όπως την χαλάρωση των αγγείων με αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερη ροή του αίματος και κατα συνέπεια περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στους μύες. Η L-τυροσίνη συμμετέχει στη σύνθεση κατεχολαμινών , π.χ. αδρεναλίνη, νοραδρεναλίνη και ντοπαμίνη. Οι βιταμίνες της ομάδας Β συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό και στην υποστήριξη του νευρικού συστήματος. Η καφεΐνη βοηθά στην ενίσχυση της συνολικής αποτελεσματικότητας και αντοχής του σώματος κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε σωματικής προσπάθειας.

Ο συνδυασμός λοιπόν ολων αυτών των συστατικών στις σωστές δοσολογίες που παρέχει το Fireblaster δίνουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που όλοι περιμένουν!

Τι θα σου προσφέρει:

  • Αύξηση φλεβικότητας, αντοχής και λιποδιάλυση σε ενα σκεύασμα
  • Αύξηση δύναμης
  • Ηλεκτρολύτες για καλύτερη αναπλήρωση των υγρών

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

βήτα-αλανίνη, ρυθμιστές οξύτητας (κιτρικό οξύ, κιτρικό νάτριο, κιτρικό κάλιο), L-αργινίνη, μέταλλα (άλατα ασβεστίου ορθοφωσφορικού οξέος, ανθρακικό μαγνήσιο, χλωριούχο κάλιο), L-τυροσίνη, εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού (Citrus caffffee), , κετόνες βατόμουρου, αντισυσσωματικός παράγοντας - διοξείδιο του πυριτίου, άρωμα, βιταμίνες (μονονιτρική θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, αμίδιο νικοτινικού οξέος, D-παντοθενικό ασβέστιο, υδροχλωρική πυριδοξίνη, D-βιοτίνη, πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ, κυανοκίτρινη γλυκιά ηλιοσυνήθηση και κυανοοκαλαμίνη) - μπορεί να έχει δυσμενή επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή στα παιδιά).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Διαλύουμε μία δόση (12 g) σε 200 ml νερού. 

Παίρνουμε το προϊόν αμέσως πριν την προπόνηση 

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Ένα συμπλήρωμα διατροφής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. 

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, σε κλειστό δοχείο, μακριά από μικρά παιδιά. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ