Από το 1990

ActivLab EAA Xtra Instant (500gr)

Βασικά Αμινοξέα + Βιταμίνες Β
  • Mυϊκή ανάπτυξη
  • Αύξηση δύναμης
  • Υγιής μεταβολισμός

Επιλέξτε παραλλαγή:

21,00 € 26,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το EAA Xtra Instant είναι συμπλήρωμα σκόνης με ένα πλήρες φάσμα απαραίτητων αμινοξέων, τα οποία είναι απαραίτητα για την παραγωγή πρωτεΐνης. Δεδομένου ότι το σώμα μας δεν μπορεί να παράγει απαραίτητα αμινοξέα, πρέπει να προσλαμβάνονται συστηματικά από τρόφιμα ή συμπληρώματα διατροφής. Εκτός από τα αναφερόμενα αμινοξέα, το EAA Xtra Instant περιέχει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών Β.

EAA Xtra Instant - ένα μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα και βιταμίνες Β

Το ΕΕΑ Xtra Instant είναι ένα μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα που ο οργανισμός μας δεν μπορεί να παράξει και για τον λόγο αυτό πρέπει να προέρχονται από τρόφιμα ή συμπληρώματα. Τα απαραίτητα αμινοξέα περιλαμβάνουν βαλίνη, λευκίνη, ισολευκίνη, φαινυλαλανίνη, τρυπτοφάνη, λυσίνη, μεθειονίνη και θρεονίνη. Το σώμα μας τα χρησιμοποιεί για την πρωτεϊνοσύνθεση, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση και την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, και υποστηρίζει την υγεία των οστών. Με το EAA Xtra Instant, ένα άτομο 100 kg θα καλύπτει το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης των αναφερόμενων αμινοξέων.

Το EAA Xtra Instant περιέχει επίσης ευρύ φάσμα βιταμινών Β, όπως βιταμίνη Β1, Β2, Β6 ή Β12. Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει επίσης στην ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος και την ισορροπημένη ψυχική υγεία.

EAA Xtra Instant και τα Οφέλη του

  • περιέχει ένα πλήρες σύνολο απαραίτητων αμινοξέων
  • εμπλουτισμένο με βιταμίνες Β
  • συμβάλλει στη λειτουργία του μεταβολισμού, που είναι σημαντικός για την παραγωγή ενέργειας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

mango-blackberry

L-λευκίνη, υδροχλωρική L-λυσίνη, ρυθμιστής οξύτητας - κιτρικό οξύ, L-βαλίνη, L-ισολευκίνη, L-φαινυλαλανίνη, L-θρεονίνη, L-μεθειονίνη, L-τρυπτοφάνη, αρώματα, γλυκαντικά: ακεσουλφάμη Κ και σουκραλόζη, βιταμίνες ( αμίδιο νικοτινικού οξέος, D-παντοθενικό ασβέστιο, υδροχλωρική πυριδοξίνη, ριβοφλαβίνη, μονονιτρική θειαμίνη, πτεροϋλομονογλουταμικό οξύ, D-βιοτίνη, κυανοκοβαλαμίνη), βαφές: κόκκινο κοχίνης - μπορεί να έχουν επιζήμια επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή στα παιδιά, μπλε καρμίνη,


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πριν και μετά την προπόνηση 

Διαλύστε 10 g (1 γεμάτη μεζούρα) σε 250 ml νερό. Χρησιμοποιήστε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση αμέσως μετά την προπόνηση. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ