Από το 1990

Activlab ColoNormax Extra (300gr)

Προβιοτικά
  • Φόρμουλα προβιοτικών
  • Βοηθάει στην διατήρηση της εντερικής χλωρίδας
  • Βελτιώνει την απορρόφηση των υπόλοιπων συμπληρωμάτων
12,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ColoNormax EXTRA Activlab Pharma είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει φλοιό πλανού (Plantago ovata), ινουλίνη κιχωρίου (Cichorium intybus) και προβιοτικά βακτήρια του γένους Lactobacillus acidophilus και Bifidobacterium lactis. 


Ο φλοιός του σπόρου Plantain (Plantago ovata) συμπληρώνει τη διατροφή με φυσικές φυτικές ίνες, οι οποίες διογκώνονται στον πεπτικό σωλήνα και έχουν θετική επίδραση στην εντερική περισταλτικότητα, διευκολύνοντας την αφόδευση. 

Αυτή η πρώτη ύλη καθαρίζει φυσικά το σώμα από τοξίνες και επιβλαβή προϊόντα μεταβολισμού, είναι τέλειο συμπλήρωμα σε θεραπείες αδυνατίσματος και βοηθά στον έλεγχο των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. 

Η ινουλίνη κιχωρίου (Cichorium intybus) βοηθά στον έλεγχο του βάρους, που διευκολύνει την απώλεια βάρους, υποστηρίζει την υγεία του εντέρου και μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. 

Για ποιόν? 

  • Για άτομα με προβλήματα δυσκοιλιότητας. 
  • Για άτομα που θέλουν να διατηρήσουν το έντερο τους υγιές. 
  • Για άτομα που θέλουν να αδυνατίσουν

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

κέλυφος σπόρου πλανάτου (Plantago ovata), ινουλίνη κιχωρίου (Cichorium intybus), αρώματα, γλυκαντική ουσία (σουκραλόζη), βακτήρια του γένους Lactobacillus acidophilus και Bifidobacterium lactis. 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Διαλύστε 1 κουταλάκι του γλυκού (5 g) σε 1/2 ποτήρι νερό. Ξεπλύνετε με επιπλέον ποσότητα νερού ή άλλο υγρό. Χρησιμοποιήστε δύο φορές την ημέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ