Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Activlab Biotin Forte 10mg (30tabs)

Activlab Biotin Forte 10mg (30tabs)

Το Activlab Biotin Forte είναι ένα συμπλήρωμα που προάγει την υγεία που περιέχει 10 mg βιοτίνης σε μία κάψουλα. Η βιοτίνη είναι μια οργανική ένωση που βρίσκεται σε ζωικούς και φυτικούς ιστούς. Η βιοτίνη συσχετίζεται συχνότερα ως βιταμίνη ομορφιάς που βελτιώνει την εμφάνιση και τα πρόσθετά της βρίσκονται στα περισσότερα καλλυντικά σκευάσματα.

Το συμπλήρωμα συμβάλλει στη διατήρηση του σωστού ενεργειακού μεταβολισμού και των μακροθρεπτικών συστατικών. Μελέτες έχουν δείξει ότι η βιοτίνη έχει ευεργετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα και στα νεύρα μας προσθέτοντας ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στη συμπλήρωση με ένα δεδομένο συμπλήρωμα, είναι ορατή μια σημαντική βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, γιατί είναι απαραίτητο να διατηρηθεί το σωστό επίπεδο ψευδαργύρου στο δέρμα μας.

  • ΥΨΗΛΗ ΔΟΣΗ ΒΙΟΤΙΝΗΣ
  • ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  • ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
  • ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
  • ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

7,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ