Από το 1990

Activlab BCAA Xtra Instant (800gr)

BCAA σε Αναλογία 2:1:1 + Γλουταμίνη
  • Αυξάνει την πρωτεϊνοσύνθεση
  • Επιταχύνει την αποθεραπεία
  • Αυξάνει την καθαρή μυϊκή μάζα

Επιλέξτε παραλλαγή:

28,90 € 33,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το BCAA Xtra περιέχει αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (Λευκίνη, Ισολευκίνη, Βαλίνη) και Γλουταμίνη.

Τα αμινοξέα BCAA αποτελούν περίπου το 35% των εξωγενών αμινοξέων που είναι απαραίτητα για την κατασκευή της μυϊκής πρωτεΐνης και σχεδόν το 50% των αμινοξέων που πρέπει να τροφοδοτούνται με τα τρόφιμα.

Η Γλουταμίνη είναι αμινοξύ που βρίσκεται στους μύες σας - πάνω από 61% του σκελετικού μυ είναι γλουταμίνη. Είναι από τους πρωταρχικούς μεταφορείς αζώτου στα μυϊκά σας κύτταρα και παίζει βασικό ρόλο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών και στον αντι-καταβολισμό.

Η αντι-καταβολική ικανότητα της γλουταμίνης αποτρέπει τη διάσπαση των μυών σας κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την περίοδο «γράμμωσης» όταν προσπαθείτε να απαλλαγείτε από κάποιο σωματικό λίπος χωρίς να χάσετε τη μυϊκή σας μάζας .

Το συμπλήρωμα BCAA Xtra συνιστάται κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε υπερβολικής φυσικής κατάστασης, ως συμπλήρωμα διατροφής για τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της κατάρτισης δύναμης και της τακτικής αναψυχής


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Cola : L-γλουταμίνη, L-λευκίνη, L-βαλίνη, L-ισολευκίνη (περιέχει σόγια), ρυθμιστές οξύτητας: κιτρικό οξύ και κιτρικό νάτριο, χρώμα: καραμέλα αμμωνίας, γεύση, γλυκαντικά: ακεσουλφάμη Κ και σουκραλόζη.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

100g Ενέργεια 1445 kJ / 340 kcalΠρωτεΐνη 85 g Υδατάνθρακες 0 g Λίπος 0 g L-Γλουταμίνη 35 g L-λευκίνη 25 g L-Valine 12,5 g L-ισολευκίνη 12,5 g


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναμειγνύουμε 10 γρ σε 250ml νερό και ανακινούμε στο shaker. Τις προπονητικές ημέρες καταλώνουμε μία δόση 10γρ πριν την άσκηση και 10γρ μετά. Τις μη προπονητικές ημέρες καταναλώνουμε μία δόση 10γρ πριν από το γεύμα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ