Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Activlab B12 500IU (30caps)

Προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β12 - έως 500 μg! 

Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού μεταβολισμού της ενέργειας, μειώνει την κούραση και την κόπωση και βοηθά στη σωστή παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. 

Το προϊόν βοηθά επίσης στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

6,90 €

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ογκώδης παράγοντας: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μαλτοδεξτρίνη, αντισυσσωματικός παράγοντας - άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη), κάψουλα (ζελατίνη, χρώμα - διοξείδιο του τιτανίου).

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθημερινή 1 μερίδα κάψουλα Βιταμίνη Β12 500 ug 20 000% * * -% των προσλήψεων αναφοράς


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

1 κάψουλα ημερησίως Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια μερίδα. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. 

Μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για καλή υγεία. 

Μπορεί να περιέχει παράγωγα: δημητριακών που περιέχουν γλουτένη, σόγια, γάλα. Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου, σε ξηρό μέρος, σε σφραγισμένο δοχείο, μακριά από μικρά παιδιά. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ