3 σε 1 Πλειομετρικό Κουτί Pro Duty (Plyo Box)

3 σε 1 Πλειομετρικό Κουτί Pro Duty (Plyo Box)

Το Plyo Box 3-σε-1 της LivePro είναι ένα απαραίτητο βοήθημα σε κάθε γυμναστήριο, καθώς διαθέτει εσωτερικό από στιβαρό ξύλο και επικάλυψη από μαλακό αφρώδες υλικό. Απλά περιστρέψτε το πλαίσιο του κουτιού στο επιθυμητό ύψος και ξεκινήστε τα άλματα!


LivePro

Η εταιρεία

Η LivePro είναι μία εξειδικευμένη σειρά προϊόντων της LiveUp, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε επαγγελματικό χώρο και όχι μόνο.

Από το 2004, η LiveUp προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό και αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή. Στόχος της εταιρείας είναι να καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών για είδη yoga, pilates, crossfit και φυσικά ασκήσεων ενδυνάμωσης, καθώς και να προσφέρει σε όλους τα εφόδια για να ακολουθήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Με μια ματιά

3 σε 1 Πλειομετρικό κουτί Pro Duty (Plyo Box)

Οι πλειομετρικές ασκήσεις είναι ιδανικές για να βελτιώσουν τις συνολικές ικανότητες ενός ασκούμενου και να αυξήσουν αισθητά τη δύναμη και την ταχύτητα!

Αυτό το κουτί είναι απαλό στο εξωτερικό, με στρογγυλεμένες άκρες και αφρώδες υλικό, καθιστώντας το μια ασφαλή πλατφόρμα πάνω στην οποία μπορείτε να εκτελείτε άλματα. Στο εσωτερικό όμως θα βρείτε ξύλο για βέλτιστη αντοχή! Έρχεται με διαστάσεις πλευρών 50, 60 και 70 εκατοστών.

Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικό Επικάλυψης
Μαλακό αφρώδεςΥλικό εσωτερικού Ξύλο για βέλτιστη στιβαρότητα
Διαστάσεις
50 x 60 x 75 cmΕπιφάνεια Αντιολισθητική
Βασικό χρώμα
Μαύρο (με έγχρωμα σχέδια)Βάρος προϊόντος 21 kg
Μέγιστο βάρος χρήστη 250 kg 

249,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ